Her har vi smakskombinasjoner som virkelig treffer. De salte/røkte kotelettene sammen med sødmen fra den bakte purren og spicy guacamole harmonerer perfekt. Har vi fått en sommerfavoritt?

4 sommerkoteletter

1 stor purre
2 ss creme fraiche
50 gr parmesan
Sitron

2 avokado
1 tomat
1 rødløk
1/2 chili
1 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
Salt og pepper

Bakt purre

  • Skyll purren og bak den i ovnen i ca 45 minutter på 180 grader til den blir helt mør og nesten brent utenpå - Del på langs ved servering.
  • Pisk creme fraiche og ha i revet parmesan, smak til med salt og sitron
  • Purren toppes med dressingen ved servering

Guacamole

  • Mos avokadokjøttet med en gaffel så grov eller fin som du ønsker (avokadoen bør være romtemperert)
  • Tilsett finhakket løk, tomat, chili og hvitløk
  • Tilsett olivenolje og smak til med salt, pepper 
  • Sett til side - legg avokadosteinen i guacamolen for å unngå misfarging

Stek kotelettene og dander de ulike elementene på tallerken

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

1 time

Sommerkoteletter i følge med gratinert nykål er en perfekt match.  -Sommerkoteletter med gratinert nykål

Sommerkoteletter med gratinert nykål

Transelate »