Dette er en skikkelig stilig forrett eller smårett. Persilleskummet har en fantastisk farge og smak, og sammen med de andre elementene blir dette et lekker skue

2 egg
Sopp
1 bunt bladpersille
1/2 fedd hvitløk
5 dl grønnsak- eller kyllingkraft/fond/buljong
1/2 dl melk
Salt og pepper

  • Del soppen i biter og stek den på middels til høy temperatur til den får fin farge

  • Bløtkok egget i 5-7 minutter (avhengig av størrelsen)

  • Kok opp kraften med hvitløk og hakket persille - kjør kraften med en stavmikser

  • Spe med melk og smak til med salt og pepper

  • Rett før servering, kjør sausen med stavmikseren igjen slik at det skummer godt

Du kan også posjerer egget

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Minipai med egg og parmaskinke er lekre å se på, smaker fantastisk godt og er raske å tilberede. Lag de i folieformer eller stekebrett for muffins

Minipai med egg og parmaskinke

Fargerik forrett som facinerer. Asparges med chorizo og egg. Her er det rom for mange varianter så prøv deg frem med reker, spekeskinke, ristede sesamfrø eller bare en tvist sitron - Asparges med bløtkokt egg

Asparges med chorizo og egg