Sopp med pinjekjerner er supert tilbehør til all type kjøtt og herlig som tapas. Flott følge også til spekemat og de lager seg nesten selv.

300 gr sopp
1 dl pinjekjerner
3 ss balsamico
2 ss olivenolje
2 ss smør
Salt og pepper
Parmesan
Persille

  • Rens soppen (ikke benytt vann). Små sopp stekes hele, mens større sopp deles
  • Ha smør og olje i en ildfast form
  • TIlsett soppen og hell over balsamico
  • Krydre godt med salt og pepper
  • Bak i ovnen på 225 grader i ca 15 min
  • Riste pinjekjerner i en tørr panne på middels varme til de får litt farge
  • Bland pinjekjernene med soppen og server med et dryss parmesan og persille.

Perfekt følge til godt brød, eller toast

Grillet aubergine

Grillet marinert aubergin

fiken_skinke

Fiken med spekeskinke og urtedressing

Tomatr_pesto

Pestofylte cherrytomater