Det er en sannhet at sopp, bacon og løk er bestevenner, så her er det bare å glede seg. Uansett hvilken sopp du benytter blir dette et hyggelig måltid.
200 sopp - gjerne et par varianter
Grovbrød
1 boks cottage cheese
2 fedd hvitløk
1 rød chili
100-150 gr bacon
1 løk
50 gr Sellerirot eller persillerot (kan sløyfes)
Urter - persille, timian
Salt og pepper
Rens soppen og del den i biter - Hakk løken og finhakk hvitløk og chili. Skjær sellerirot i tynne strimler
Stek bacon i biter til det blir sprøtt - legg til side
Stek soppen i fettet fra baconet på middels+ varme til den får fin farge - salte og pepre og legg til side
Stek sellerirot og løk på middels varme til løken blir blank - tilsett halvparten av hvitløken og chili mot slutten og bland så inn sopp og bacon og skru av varmen
Bland cottage cheese med resten av hvitløken og urter - friske eller krydder
Skjær brødet i skiver og pensle det med litt olivenolje - stek det i panne eller i ovnen til det får en fin stekeskorpe
Topp brød med cottage cheese og avslutt med soppblandingen