La oss fråtse i disse herlige råvarene å lage deilige ostesmørbrød. Selve røren kan du også benytte som tilbehør til all slags kjøtt og er herlig til pasta.

4-5 smørbrød

Landbrød (eller det brødet du har i brødboksen)
400 gr sopp - fritt valg fra butikken eller skogen
1 pk bacon
2 løk
Persille og/eller timian
2 fedd hvitløk
1 skvett fløte
Ost - Jarlsberg eller annen ost med litt smak
Salt og pepper

  • Rens soppen med en pensel
  • Sprøstek bacon i små terninger. Legg til side
  • Grovhakk løken og stek den gylden. Legg til side
  • Del soppen i jevne biter og stek den på middels til høy temperatur i 3-4 minutter
  • Tilsett de andre ingrediensene og la det surre sammen i et par minutter
  • Legg brødskivene på en stekeplate og fordel sopprøren på disse
  • Topp det hele med ost og sett brettet midt i ovenen under grill til osten får en fin gylden farge

Servér som de er eller med en frisk salat. Har du rips- eller rognebærgele så smaker dette fantastisk til soppsmørbrødene.

Welsh Rarebit ostesmørbrød. Er deilig, sofistikertog og perfekt til helgefrokosten, lunsj eller når du bare trenger noe godt som også er enkelt å lage

Welsh rarebit

Club sandwich er en amerikans klassiker og en av de beste smørbrødene som finnes. Lages med kylling, kalkun eller tunfisk og gjerne et kokt egg.

Club sandwich

Croque Monsieur

Ostesmørbrød Croque Monsieur

Transelate »