Her har du en rågod og lekker potetrett som jeg tror kommer til å bli en favoritt hos mange. Du lager den på noen få minutter og den passer godt til alt du liker poteter til. Dette er strengt tatt ikke en stappe, men i mangel på et bedre ord ble det altså det. 

1 stor potet - på størrelse med en bakepotet (eller flere mindre)
3 søtpotet - poenget er at du skal ha trippel mengde søtpotet som vanlig potet
1/2 sitron
1/2 chili
1 kvast koriander
50 gr fetaost
2-3 ss olivenolje
Salt og pepper

  • Vask potetene og del de i to. Legg de over i en bolle med sitronen i midten. Dekk til med plastfolie og sett i microovn på full effekt i 12-13 minutter
  • Hakk chili og koriander
  • Når potetene er ferdige fjerner du sitronen. Hakk potene grovt og bland inn chili, koriander og smuldret fetaost
  • Avslutt med salt, pepper og litt olivenolje

Dersom du ikke har micro koker du potetene til de er møre og følger oppskriften fra punkt tre

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Poteter med parmesan - Poteter er godt og passer til alt, men de er aller best år vi gjør litt ekstra med dem. Her er det parmesan som får sette den fine touchen. Disse passer egentlig til all slags mat og speisielt kjøtt.

Poteter med parmesan

Perfekte ovnsstekte poteter som passer til nærmest alt, spesielt kjøttmat. Det geniale er den fantastiske, sprø overflaten og den myke, luftige innsiden

Ovnsstekte poteter

Nye potetoppskrifter er alltid velkomne og her har vi Pommes Anna eller Annapoteter. En klassisk fransk potetrett som passer til alt og spesielt kjøttretter

Pommes Anna - Annapoteter

Potetfondant passer til all type kjøtt

Potetfondant

Transelate »