Prøv denne kjempegode pastasausen! Dette er italiensk mat på sitt aller beste og det fine er at du lager sausen på 1-2-3. I Norge benytter vi ikke så mye ansjos i maten, men den bidrar til en fantastisk god saltsmak

2-3 porsjoner

Spaghetti - 100 gr per pers
1 lite glass grønne oliven (uten sten)
1 boks ansjos (50 gr)
1/2-1 dl pinjekjerner 
2 fedd hvitløk
2 dl olivenolje
1 kvast bladpersille
Sitron – skall og saft

  • Kok pasta etter anvisning på pakken
  • Bland alle de andre ingrediensene i en blender/stavmikser og kjør til en jevn saus
  • Bland sausen med den varme spaghettien
  • Topp med noen dråper olivenolje
  • Server med godt brød
Her har vi en deilig pastarett som lages på under 20 minutter. Enklere og bedre blir det ikke.

Tortellini med tomat og spinat

Pasta med pesto

Pasta med pesto

Pasta med tomater. Dette er en fantastisk sommerlig pastarett. Med pasta finner du alltid en rett som passer, uansett årstider og nærmest enhver anledning.

Pasta med tomater

Spaghetti med tomatsaus er er utgangspunktet til en nydelig og klassisk spaghettimiddag. Variér med andre ingredienser, som babyspinat, ruccola eller erter.

Spaghetti med klassisk tomatsaus

Transelate »