Spekeskinke sammen med denne smaksbomben er en fulltreffer. Både pepperrot og dijonsennep er forholdsvis sterke råvarer så det gjelder å smake seg frem underveis til du får den perfekte balansen

Rugbrød
Spekeskinke
100 gr sellerirot
1 ss dijonsennep
½ ss honning
1 sjalottløk
2 ss pepperrot - fersk eller på tube. Benytter du fersk pepperrot så smak til for den kan være forholdsvis sterk)
1/2 sitron
1 ss olivenolje eller smør

  • Varm en stekepanne med litt smør eller olivenolje og toast brødet slik at det får en sprø overflate
  • Skjær selleriroten i tynne strimler på en mandolin eller riv den grovt
  • Rør sammen sennep, honning og olivenolje og tilsett selleristrimlene, finhakket charlottløk og pepperrot - smak til med sitron
  • Legg en god porsjon av blanding på spekeskinkeskivene og rull sammen
  • Legg rullene på brødet og pynt med litt persille

Antall porsjoner 4-6 skiver

Tilberedningstid

30 minutter

Røkelaks med pepperrotrømme på nanbrød

Røkelaks med pepperrotrømme på nanbrød

 

Transelate »