Syltet rødløk passer svært godt til de aller fleste kjøttretter og er også helt perfekt til taco. Med sin vakre rosa farge får middagen en fantastisk visuell touch samtidig som smaken heves med herlig syrlighet.

3 rødløk
1/2 ts salt
3 ss honning eller brunt sukker
2 dl vann
1 dl hvitvins-, eplecider- eller 7% eddik

  • Kutt rødløken i tynne skiver eller i båter

  • Kok opp eddik og honning og vend inn i løken.

  • La det trekke i ti minutter

  • Smak til med litt salt og avkjøl

  • Oppbevares på glass i kjøleskapet

Vanlig løk og charlottløk går like fint. Du kan smaksette mer med å ha korianderfrø eller fersk ingefær i kokevannet 

Antall porsjoner1 glass

Tilberedningstid

20 minutter

Løkmarmelade er ypperlig tilbehør til alle typer mørkt kjøtt, og biff spesielt. Lag en god posjon for det holder i mange dager i kjøleskapet.

Løkmarmelade

Bakte cherrytomater er langtidsstekt for å få frem den fantastiske sødmen. Herlig tilbehør som passer til alle typer kjøtt og hvit fisk, på pizza og i pasta.

Bakte tomater

Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner

Grillet aubergine. Aubergine er kalorifattig og den har en evne til å absorbere andre smaker. Prøv denne marinerte som er perfekt følge til salsa verde

Grillet aubergine