Syltet rødløk passer svært godt til de aller fleste kjøttretter og er også helt perfekt til taco. Med sin vakre rosa farge får middagen en fantastisk visuell touch samtidig som smaken heves med herlig syrlighet.
Syltet rødløk passer svært godt til de aller fleste kjøttretter og er også helt perfekt til taco. Med sin vakre rosa farge får middagen en fantastisk visuell touch samtidig som smaken heves med herlig syrlighet.
3 rødløk
1/2 ts salt
3 ss honning eller brunt sukker
2 dl vann
1 dl hvitvins-, eplecider- eller 7% eddik
Kutt rødløken i tynne skiver eller i båter
Kok opp eddik og honning og vend inn i løken.
La det trekke i ti minutter
Smak til med litt salt og avkjøl
Oppbevares på glass i kjøleskapet
Vanlig løk og charlottløk går like fint. Du kan smaksette mer med å ha korianderfrø eller fersk ingefær i kokevannet