Scampi med spicy cipotlekrydder, avokado, koriander og en skvis lime er bestevenner. Dette er et taco-måltid med det lille ekstra.

400-500 gr rå scampi
3 ss olivenolje
2 chipotle-krydder
1/2 lime
Tacoskjell

Avokadosalsa

2 avokado
1 tomat
1 rød løk
1 chili
1-2 fedd hvitløk
1 bunt koriander
1/2 lime
Salt og pepper

  • Bland scampien med olivenolje, saften fra en lime og chipotle-krydder - la de marinere i minst en halv timer

  • Skjær avokado, tomater, paprika og løk i terninger

  • Finhakk chili, hvitløk og korianderen

  • Tilsett saften av lime og alt godt bland sammen - smak til med salt og pepper

  • Stek scampiene raskt i en panne

  • Server i tacoskjell eller tortillalomper

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

45 minutter

Her er en nydelig oppskrift på hjemmelaget salsa som er et must til taco, tex-mex, grillmat eller som dip. Enkelt, fort gjort og best av alt, den er supergod. Du lager den på ti minutter.

Hjemmelaget salsa

Scampi moilee. Denne indiske fiskeretten er for mange en favoritt med sin krydret smak og kremet konsistens. Har du tid så lag gjerne sausen i forkant for da får den virkelig tid til å utvikle de gode smakene. Du kan lage den med kun scampi eller fisk også.

Scampi moilee

Risotto med scampi er enkelt å lage til hverdags samtidig som det er flott festmat. Middag på 30 min. Varianter er gøy, så prøv med reker, laks eller ørret

Risotto med scampi

Transelate »