Nok en italiensk herlighet. Tagliata er en biffsalat med ruccola og annet godt. En typisk italiensk rett. Den lages i en fei og kombinasjon av disse råvarene smaker himmelsk.
Hva mer kan man ønske seg? Jo et godt glass vin til
Nok en italiensk herlighet. Tagliata er en biffsalat med ruccola og annet godt. En typisk italiensk rett. Den lages i en fei og kombinasjon av disse råvarene smaker himmelsk.
Hva mer kan man ønske seg? Jo et godt glass vin til
200-300 gr ytrefilet, entrecôte eller mørbrad
1 kvist timian eller rosmarin (eller 1 ts tørket)
1-2 fedd hvitløk
1 pk ruccola
3 ss pinjekjerner
1 ss balsamico (kan sløyfes)
4 ss god olivenolje
1 sitron
Salt og pepper
Server med godt brød og finn fram en flaske god rødvin
Andre ingredienser som kan tilsettes er parmesan, kapers og også noen små plommetomater delt i to