2.9K
Tom Ka Gai kyllingsuppe, en skjønn aromatisk suppe og et helt måltid i en bolle. Perfekt når man føler seg litt uttafor eller bare fyser på noe ordentlig smakfullt
Tom Ka Gai kyllingsuppe, en skjønn aromatisk suppe og et helt måltid i en bolle. Perfekt når man føler seg litt uttafor eller bare fyser på noe ordentlig smakfullt
2 kyllingfileer
1 boks kokosmelk
200 gr sopp, gjerne aromasopp
5 dl kyllingkraft
2-3 vårløk
2 stilker sitrongress (eller de på glass)
2 chili
3-4 ts kaffirlime
1 ss galangal - eller 2-3 cm ingefær
2 fed hvitløk
3 ss fiskesaus
1 ts sukker
Salt og pepper
Lime - saft og skall
Frisk koriander
Du kan erstatte kylling med kamskjell eller scampi.
Dersom du tilsetter en pakke med nudler får du en fyldigere rett. Server også med nanbrød eller annet brød du liker