Den beste suppen lager du selv og bonusen er at du får en fantastisk matopplevelse. Ikke tar det lang tid heller. Denne tomatsuppen med salt skinke og fylte tortellini er et helt måltid i seg selv og en fryd for ganen. Prøv den du også
Den beste suppen lager du selv og bonusen er at du får en fantastisk matopplevelse. Ikke tar det lang tid heller. Denne tomatsuppen med salt skinke og fylte tortellini er et helt måltid i seg selv og en fryd for ganen. Prøv den du også
1 stor løk
1 rød paprika
2 rød chili
2 fedd hvitløk
1 pk kokt eller røkt skinke (kan sløyfes)
2 ss olje
2 bokser finhakkede tomater
6-7 dl kyllingkraft/buljong
1-2 ts sukker
Salt og pepper
1 pk tortellini (velg din favoritt)
4 egg
Kok egg i 8 minutter - skyll i kalt vann - legg til side
Finhakk grønnsakene og skjær skinken i terninger - stek i olje i 8-10 minutter, til løken er blank og skinken har fått litt farge
Tilsett tomatene og la det putre i 5 minutter
Ha i kyllingkraft og la det småkoke i 10 minutter - smak til med sukker, salt og pepper
Tilsett pastaen og la de koke med etter anvisning på pakken
Server suppen toppet med halve egg, brød og gjerne en dæsj creme fraiche