Den beste suppen lager du selv og bonusen er at du får en fantastisk matopplevelse. Ikke tar det lang tid heller. Denne tomatsuppen med salt skinke og fylte tortellini er et helt måltid i seg selv og en fryd for ganen. Prøv den du også 🙂
2 løk
1 paprika
2 chili
2 fedd hvitløk
1 pk røkt skinke (alternativ kokt skinke)
2 ss olje
2 bokser hakkede tomater
1-2 ts sukker
Salt og pepper
6-7 dl kyllingbuljong
1 pk tortellini (velg din favoritt)
4 egg
Kok egg i 8-10 minutter - skyll i kalt vann - legg til side
Kok tortellini i 2-3 minutter - legg til side
Finhakk løk, paprika, chili og hvitløk. Kutt skinken i terninger
Stek skinke, løk og paprika i olje i 8-10 minutter, til løken er blank og skinken har fått litt farge
Tilsett chili og hvitløk og la det surre med i 1-2 minutter - tilsett så tomatene og la det putre i 5 minutter
Ha i kyllingkraft og la det småkoke i 10 minutter - smak til med sukker, salt og pepper
Tilsett pastaen det siste minuttet og server suppen toppet med halve egg, brød og gjerne en dæsj creme fraiche