Med denne retten kan du glede deg til fiskemiddagen. Dette er en delikat og spennende variasjon som passer godt til både torsk og annen hvit fisk, som også er raskt å lage. Tips; Fisk som stekes i panne bør helst ha skinnet på for å unngå at den faller fra hverandre.

3-400 gr torsk, sei, lyr eller annen hvit fisk
1 pk grønnkål
1-2 løk
Poteter
2 egg
2 ss rapsolje
50 gr smør
Salt og pepper

  • Kok potetene til de er møre - 20-25 minutter

  • Kok eggene i 10-12 minutter - avkjøl i kalt vann

  • Skjær løken i skiver og stek den på middels varme i litt smør eller olje til den får en gyllen farge. Tilsett 1/2 dl vann og kok til vannet er fordampet. Smak til med litt salt og pepper

  • Smelt smør i en kjele og tilsett hakket egg

  • Del fisken i porsjonsstykker og krydre med salt og pepper - stek fisken på middels/høy varme i litt olje i 2-3 minutter på hver side

  • Del grønnkålen i mindre biter og fjern de tykkeste stilkene - kok kålen i ca 3 minutter i lettsaltet vann 

Antall porsjoner2-3 personer

Tilberedningstid

45 minutter

Torsk fisk med rødkål og pistasjnøtter er en spennende kombinasjon og en ny måte å benytte rødkål på. Med mager fisk og rødkål som både er næringsrik og kalorifattig blir dette et supersunt måltid.

Torsk med rødkål og pistasjnøtter

Bakt torsk med tomat, spinat og kapers. Her er en spennende rett og et supert bidrag til fiskerepertoaret. Du lager den i en fei og som smaker kjempegodt

Bakt torsk med tomat, spinat og kapers