Torsk i pikant tomatsaus er en deilig alt-i-en-panne-rett som du lager på under halvtimen. En god og mager familiefavoritt. Servèr med urtepoteter, ris, bulgur eller hva enn du foretrekker.

6-700 gr torskefilet
2 ss olivenolje
2 løk
1 fedd hvitløk
1 rød chili
1 boks hakkede tomater
1 boks cherrytomater
1-2 ts brunt sukker
Fersk timian eller 2 ts tørket
2 ss soyasaus
1 Sitron

  • Hakk løk og finhakk hvitløk og chili

  • Varm oljen i en stekepanne og tilsett løk, hvitløk og chili - stek på middels varme i 5-8 minutter til løken blir blank

  • Rør inn tomatene, sukker, timian og soyasaus - la det småkoke i 5-6 minutter

  • Tilsett fiskefiletene og legg en skive sitron på hver av dem

  • Sett på lokk og la det småputre i 8-10 minutter. Fisken er ferdig når den er helt hvit og flaker seg

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Fiskepakke eller fisk en Papillote er fantastisk fiskemat hvor alle får hver sin pakke sånn at innholdet kan tilpasses hver enkelt.

Fiskepakke - fisk en papillote

Bakt torsk med tomat, spinat og kapers. Her er en spennende rett og et supert bidrag til fiskerepertoaret. Du lager den i en fei og som smaker kjempegodt

Bakt torsk med tomat, spinat og kapers

Ovnsstekt torsk med kikerter, tomat og feta - Lekker og smaksrik fiskemiddag. For ekstra piff, topp retten med stek chorizo eller parmaskine, eller bacon

Ovnsbakt torsk med kikerter

Torsk med chorizo og paprikasaus Hvit fisk og chorizo = sant. Torsk, kveite, breiflabb eller styggen selv, steinbit. Og paprikasaus da...! Veldig digg til.

Torsk med chorizo og paprikasaus