Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk. Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett.
Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk. Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett.
400 gr torskefilet
1 brokkoli
3 ss smør
1/2-1 dl matfløte
1/2 ts muskatnøtt
Salt og pepper
2 løk
300 gr bacon
Salt og pepper
Del broccoli i biter og kok de møre i 5-6 minutter - hell av vannet og tilsett smør og matfløte
Kjør brokkoli med en stavmikser til en kremet konsistens og smak til med muskat, salt og pepper
Hakk løk og skjær bacon i små biter
Stek bacon i et par minutter- tilsett løk og stek til bacon er sprøtt. Krydre med pepper
Krydre fisken med salt og pepper
Stek den på middels varme i litt smør - 3-5 minutter på hver side