Dette er ikke akkurat en pizza, men allikevel en morsom og smakfull rett som jeg tror vil falle i smak hos de fleste. Toppingen kan varieres, så slipp fantasien løs.

Vaffelrøre
2 egg
2 ss smør
1/2 ts salt
2 dl hvetemel
1 dl sammalt hvete eller havregryn
1/2 ts bakepulver
3 ts tørket pizzakrydder eller oregano
2.3 dl melk

Topping
1 glass rød eller grønn pesto
Spekeskinke
Rødløk
Cherrytomater
Mozzarella

  • Bland alle de tørre ingrediensene - tilsett smeltet smør, egg og melk
  • Benytt en mixmaster eller håndmikser og røren til en jevn røre
  • La røren svelle i 15 minutter - juster med litt mer melk dersom røren blir for tykk
  • Sett ovnen på 250 grader
  • Stek vaflene og legg de over på et stekebrett 
  • Start med pesto og fortsett med spekeskinke, rødløk i skiver, cherrytomater i båter og avslutt med mozzarella
  • Stek i ovnen til osten har smeltet og fått litt farge . ca 8-10 minutter

Antall porsjoner 4 personer (8 plater)

Tilberedningstid

45 minutter

Nanpizza Denne må bare prøves og jeg tipper det blir en megahit. Her får vi en magisk blanding av smaker hvor Europa møter Østen og du lager den på under halvtimen. Vil du ha en vegetarisk variant dropper du kjøttet og dobler mengden aubergine.

Nanpizza

Transelate »