Det beste med wok er kanskje at det er så enkelt og greit. At det også er utrolig smakfullt gjør det til en favoritt i hverdagen. Her mikser vi sammen det vi har eller liker av grønnsaker, bruker det kjøttet vi har tilgjengelig og tilsetter den sausen som topper det hele. Genialt!

2 personer

250-300 gr biffkjøtt av flatbiff, mørbrad eller entrecote
1/2 pk wokblanding eller;
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1/2 pk sukkererter
1/2 løk
2-3 reddiker
120-150 gr (1 pose) oyster eller teriyakisaus
3 ss soyasaus
2 dl jasminris

    • Kok nudlene etter anvisningen på pakken
    • Strimle kjøtt og grønnsaker - stek på høy varme i omganger, litt av gangen
    • Bland så alt sammen og tilsett oyster/teriyakesaus og soyasausen
    • Bland inn nudler 

    Sim sala bim, det er klart til servering

    Dette er bare én variant. Tilsett hva du vil av grønnsaker. Minimais, gulrøtter purre, vannkastanjer, bambusskudd mm.