Wraps med roastbeef er superlekker mat. Bytt ut roastebeef med for eksempel kylling, skinke eller røkelaks så har du variasjoner. Dette er også herlig turmat.

4 tortilla (gjerne grove)
8 skiver roastbeef 
4 ts sennep
2 ts honning
Salat
2 sylteagurker
1⁄2 agurk
1/2 purre/vårløk
250 gr cottage cheese

  • Varm tortillas etter anvisning på pakken

  • Bland honning og sennep

  • Finsnitt grønnsakene og bland purre/vårløk og sylteagurk sammen med cottage cheesen

  • Smør tortillaene med sennepsblandingen 

  • Fordel salat, roastbeef, agurk, og cottage cheese-blandingen på de lune tortillaene. Brett inn en flik som bunn og rull godt sammen

  • Pakk eventuelt nederste delen av wrappen med et stykke matpapir, slik at den holder godt på fyllet

Roastbeefen kan byttes ut med grillet kylling, pastrami, røkt skinke eller røkelaks

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

15 minutter

Totaltid15 minutter

Kyllingwraps med Hoi Sin er supergodt og egner seg både som forrett, en kveldssnacks eller som tilskudd til tapasbordet. En kyllingvariant av Crispy Duck.

Kyllingwraps med Hoi sin

Lag en herlig rett med smakfull kyllingcurry i salatwraps. Sprø salatblader med fantastisk krydret kylling og god tomatsaus. Rask, enkel og imponerende!

Kylling curry wraps

Danske smørrebrød eller smørbrød

Danske smørrebrød

Biffsmørbrød. Biff er alltid godt og et biffsmørbrød er en variant som definitivt bør prøves. Superdupert når du vil kose deg med noe godt.

Biffsmørbrød